Eenvoudige en effectieve cybersecurity voor kmo's

Cybersecurity is meer dan alleen de juiste tools. Wij leveren, installeren, configureren en onderhouden de beste oplossingen, zodat Fortinet-technologie naadloos jouw bedrijf beschermt, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over het beheer.

Fortinet Work-From-Anywhere oplossing

Wij zorgen ervoor dat jouw team, ongeacht waar ze werken, altijd beschikt over de best mogelijke beveiliging. Met de Fortinet Work-From-Anywhere oplossingen bieden wij alle technologieën die nodig zijn om een veilige werkomgeving te garanderen, ongeacht de omvang van je team of hun locatie.

Werken op Kantoor, Beveiligd door Onze Expertise

We beveiligen je kantooromgeving volledig met Zero Trust Network Access (ZTNA) voor beperkte toegang, Endpoint Detection and Response (EDR) tegen malware, en Next-Generation Firewalls (NGFW) voor netwerkbeveiliging.

Werken vanuit Huis, Even Veilig als op Kantoor

Thuiswerken moet net zo veilig zijn als op kantoor, en dat regelen wij. We implementeren ZTNA en EDR voor bescherming van thuiswerkers en gebruiken FortiSASE voor bedrijfsniveau-beveiliging, zodat je medewerkers zonder zorgen veilig kunnen werken.

Werken Onderweg, Veilig en Zorgeloos

Voor je medewerkers die onderweg zijn, bieden wij ook volledige beveiliging. We voorzien laptops van EDR en configureren ZTNA voor veilige toegang tot applicaties. Met FortiSASE zorgen we voor cloudgebaseerde firewallbescherming, zelfs op onveilige netwerken.

De Slimme Keuze voor KMO's

Ontdek de Fortinet Security Fabric

Met Fortinet Security Fabric kies je voor een beveiligingsoplossing die is afgestemd op de behoeften van KMO's. Het biedt uitgebreide bescherming, eenvoudig beheer, en schaalbare flexibiliteit, allemaal binnen één centraal platform. Bescherm je bedrijf met de kracht en eenvoud van Fortinet Security Fabric, en concentreer je op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je onderneming.

Is jouw KMO voldoende beveiligd?
  • 56%

    KMO's ervaarden 1 of meerdere cyebraanvallen

  • € 2.99M

    Gemiddelde impact van een datalek voor kleine ondernemingen

  • 71%

    KMO-medewerkers hebben geen begrip van phishing